Rainers Seiltrick – 360° Panoramas hususna keur boga iPhone impoverished So bekommt Ihr den Tennisplatz richtig abgelichtet.

Iphone Panorama - Stitching fehlerhaft

Rainer: “P.S.: éta “IPhone jaman baheula” Kuring ogé balik atuh – Di dieu trik a (ulah aya garis ténis;) Hiji ari jeung cangkir nyeuseup leutik (pikeun ponsel) dina hiji sisi na loop a (pikeun sapatu teh) di sisi séjén. Sangkan anjeun gaduh titik nadir konstanta sarta Panos anu heboh … keur kaperluan hal;)”