Rainers Seiltrick – 360° Panoramas hususna keur boga iPhone impoverished So bekommt Ihr den Tennisplatz richtig abgelichtet.

Iphone Panorama - Stitching fehlerhaft

Rainer: “P.S.: éta “IPhone jaman baheula” Kuring ogé balik atuh – Di dieu trik a (ulah aya garis ténis;) Hiji ari jeung cangkir nyeuseup leutik (pikeun ponsel) dina hiji sisi na loop a (pikeun sapatu teh) di sisi séjén. Sangkan anjeun gaduh titik nadir konstanta sarta Panos anu heboh … keur kaperluan hal;)”

360Lebetkeun ° poto sareng video di WordPress. plugins. Die richtigen Plugins für die Reise Dokumentation.

Sababaraha pembaca urang bakal geus wondered ditangtukeun dina bulan Nopémber seueur tentang item Natal kami. Mangga tingal patarosan taunan ngulang éta dina parahu béda Sawala, naon bisa mayar jadi lantaran. Tema fotografi tur syuting ieu neglected ku paling. Hayang kaluar urang gaduh dua produk unggulan, Linggarjati pikeun pasar Asian na kitu mah teu aya di Éropa. Kituna, aranjeunna biasana neangan saeutik perhatian. Sajaba ti éta, hiji kudu cacah jeung kali pangiriman pisan lila.