Streetview: zgjedh dhe integrimin e tyre 360 ​​fotot e tyre °. Në 2 Rezultate minuta përmirësojë ndjeshëm. Ein kleiner Mini Workshop für die Local Guides Connect

pajisje themelore Kamerë 360 °, Selfiestick. Extras konvertuar Drone për 360 ° fotografisë.

Ky është postimi #3 të 4 në serinë "360° Tutorials” (Kliko për ta zmadhuar) Këtu është një punëtori të vogël, Unë ende duhet të punojnë jashtë. Im ersten Teil geht esLexo më shumë

Rainers Seiltrick – 360° Panoramas veçanërisht për pronarët e iPhone varfra So bekommt Ihr den Tennisplatz richtig abgelichtet.

iphone Panorama - gabim qepur

Rainer: “P.S.: Die “IPhone kohët e lashta” Unë gjithashtu prapa meje – Këtu një mashtrim (për të shmangur linjat Tennis;) A kurrizit me një kupe vogël thithje (për telefonat mobil) në një anë dhe në një lak (për të këpucëve) nga ana tjetër. Pra, ju keni një pikë të vazhdueshme Nadir dhe Panos janë të bujshme … për nevojat diçka;)”

360embed ° fotot dhe videot në WordPress. plugins. Die richtigen Plugins für die Reise Dokumentation.

Disa nga lexuesit tanë do të keni menduar të vendosur në nëntor në lidhje me pikat tona të Krishtlindjeve. Ju lutem referojuni pyetjet vit përsëritura ishin në anije të ndryshme Forume, atë që ju mund të paguani këtë për shkak. Tema e fotografisë dhe filmuar është lënë pas dore nga shumica. Shtepi ne kemi dy produkte të shkëlqyera, e destinuar për tregun e Azisë dhe kështu nuk janë në dispozicion në Evropë. Prandaj, ata zakonisht gjejnë pak vëmendje. Përveç kësaj, duhet të llogarisin me kohë jashtëzakonisht të gjatë ofrimit të.