Category: 360

360° панорамски фотографија. Неколку совети и време да се преиспита.

лажни! Камерата не е со седиште во 0 ° агол на Selfie стап, која се карактеризира да се гледа во добивањето на нарушување во слика. Лебдечки ефект е изгубена.

Ова е мислење #4 на 4 во серијата "360° Туторијали” (Кликни да зголемиш) Google повици за Street View фотографија, дека камерата е да бидат поставени околу во висина на рамото. MöchteПрочитај повеќе

Дали Стрит: оптимизира и да се интегрираат своите 360 ° слики. во 2 значително подобрување минути Резултати. Ein kleiner Mini Workshop für die Local Guides Connect

Основна опрема 360 ° камера, Selfiestick. Бенефиции конвертира беспилотни летала за 360 ° фотографија.

Ова е мислење #3 на 4 во серијата "360° Туторијали” (Кликни да зголемиш) Еве една мала работилница, Јас се уште треба да работат надвор. Im ersten Teil geht esПрочитај повеќе

Rainers Seiltrick – 360° Панорами особено за сопственици на осиромашените IPhone So bekommt Ihr den Tennisplatz richtig abgelichtet.

iphone Панорама - крои грешка

Рајнер: “P.S.: на “IPhone античките времиња” Јас, исто така, зад мене – Еве трик (за да се избегне Тенис линии;) А кабел со мала вшмукување чаша (за мобилни телефони) од една страна и јамка (за чевли) од друга страна,. Па имате постојана точка Надир и Панос се сензационални … за потребите на нешто;)”

360вградите ° фотографии и видеа во WordPress. приклучоци. Die richtigen Plugins für die Reise Dokumentation.

Некои од нашите читатели ќе се прашуваат решени во ноември за нашите Божиќ предмети. Ве молиме да се однесува на годишно периодични прашања беа во различни бродови Форуми, што може да се плати тоа, бидејќи. Темата на фотографија и снимањето се запоставени од страна на повеќето. Wanted надвор имаме две одлични производи, наменета за азискиот пазар и така не се достапни во Европа. Затоа, тие обично се најде малку внимание. Покрај тоа, мора да се смета со исклучително долго време на испорака.