Rainers Seiltrick – 360° panoramas utamané kanggo nduweni IPhone kaum miskin So bekommt Ihr den Tennisplatz richtig abgelichtet.

Iphone Panorama - Stitching fehlerhaft

Rainer: “P.S.: ing “IPhone kaping kuna” Aku uga konco kula – Kene trick (supaya garis Tennis;) A ari karo tuwung kang nyedhot cilik (kanggo telpon seluler) ing sisih siji lan daur ulang (kanggo sepatu) ing tangan liyane. Supaya sampeyan duwe titik nadir pancet lan Panos sing heboh … kanggo kabutuhan soko;)”