Rainers Seiltrick – 360° panoramas utamané kanggo nduweni IPhone kaum miskin So bekommt Ihr den Tennisplatz richtig abgelichtet.

Iphone Panorama - Stitching fehlerhaft

Rainer: “P.S.: ing “IPhone kaping kuna” Aku uga konco kula – Kene trick (supaya garis Tennis;) A ari karo tuwung kang nyedhot cilik (kanggo telpon seluler) ing sisih siji lan daur ulang (kanggo sepatu) ing tangan liyane. Supaya sampeyan duwe titik nadir pancet lan Panos sing heboh … kanggo kabutuhan soko;)”

360nampilaké ° foto lan video ing WordPress. Plugins. Die richtigen Plugins für die Reise Dokumentation.

Sawetara kita nonton bakal wis kepingin weruh ditemtokake ing November babagan item Natal. Mangga deleng pitakonan tahunan ambalan padha ing prau beda Forum, apa sing bisa mbayar amarga. Ing tema photography lan syuting wis nguciwakake dening paling. Wanted metu kita duwe loro produk banget, mileh coro tartemtu kanggo pasar Asia lan supaya ora kasedhiya ing Eropah. Mulane, padha biasane golek perhatian. Kajaba iku, siji kudu count karo kaping delivery arang banget dawa.